Concurs: Câștigă albumul 12 PORȚI

Scrie un comentariu cu numele întreg prin care să ne demonstrezi cât de mult iubești formația Iris și poți câștiga prin tragere la sorți un album cu autografele băieților.

Premiul va fi acordat în seara concertului la Master Pub Copou.

Extragerea va fi filmată iar câștigătorul va fi anunțat luni, 22 noiembrie. Premiul va fi acordat pe baza cărții de identitate.

11 comentarii:

  1. Nu cred ca pot spune in cuvinte cat iubesc Iris. Cert e ca ei mi-au influentat mult adolescenta,modul meu de a fi. Si pentru asta le multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. O formatie adevarata, un adevarat icon in muzica romaneasca de calitate.Daca as castiga acest cd l-as face cadou unui prieten ce este un fan Iris;asteapta de ceva vreme ocazia asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mada.M.A
    O sa te inscriem in concurs ca sa ii poti face un cadou frumos prietenului tau.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre Iris...este trupa, formatia mea de suflet din muzica romaneasca! Ma regasesc in multe din versurile melodiilor lor. Imi plac pur si simplu! ii ador ca tot timpul vin cu ceva nou si tot timpul au spectacole grandioase. Imi pare rau ca nu pot sa ajung la cel de la Bucuresti. Dar poate vom avea si noi parte, iesenii, de o astfel de punere in scena. Am scapat putine concerte ale lor, la Iasi, deoarece prefer concertele unde merg fanii adevarati, adica cele cu bilet platit. Prefer sa platesc si sa fim noi admiratorii reali, care ii asteptam de ceva vreme si care stim sa traim muzica lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura Ciobanu
    Noi ne bucuram ca Iasul este al doilea oras in care Iris lanseaza albumul.
    Suntem siguri ca baietii vor face un show pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
  6. IRIS e formatia a carei muzica imi face sufletul sa vibreze.

    Roxana Antochi

    RăspundețiȘtergere
  7. versurile lor imi amintesc de prima iubire, de primele emotii traite, de adolescenta-cea mai frumoasa perioada din viata mea..oamenii astia au facut un super show acum 2 ani la Miss Boboc, pe cand eram la liceu..:Pm- as simti onorata sa primesc un CD cu semnaturile baietilor..:)astept cu nerabdare noul album..si..toate cele bune;)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am pierdut decat un singur concert la Iasi ,Iris4motion ,a celor de la Iris si acela l-am pierdut ca nu mai erau bilete.
    iubesc pe cei de la Iris deoarece s-au infiintat in anul in care m-am nascut(1977)
    !!!ROCK RUUUULZ!!!!!
    Eduard Scinteianu

    RăspundețiȘtergere
  9. Iris este formatia mea preferata din muzica romaneaca.O ascult de cand aveam 5 ani.Deabia astept concertul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iris ascult de cand eram mic. Tin minte ca sora mea asculta tot timpul, si m-a "molipsit" si pe mine. Mi se intampla cateodata sa merg pe strada si sa incep deodata sa cant versuri din "Matase alba", "Floare de iris" sau "Iris Aeterna".
    Iris e cea mai tare formatie de rock romanesc dintotdeauna. Sunt si vor ramane mereu niste legende. Niciodata nu o sa refuz un concert live Iris, daca o sa am ocazia. Sunteti cei mai buni!
    Rebegea Ionut

    RăspundețiȘtergere