Iris lansează albumul 12 PORȚI în premieră la Iaşi

Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi cu sprijinul Universităţii „Petre Andrei” organizează evenimentul de lansare a noului album Iris, „12 PORŢI”.

Concertul de lansare va avea loc pe data de 24 noiembrie a.c., începând cu ora 21.00, în Master Pub Copou. După Bucureşti, Iaşul este sigurul oraş din România care organizează un astfel de concert de lansare.
De asemenea, va fi organizată o conferinţă de presă cu membrii formaţiei Iris. Aceasta va fi anunţată ulterior.

Preț bilet: 30 de lei
Elevi și studenți: 25 de lei



Bilete se vor putea procura și în seara evenimentului la intrarea în Master Pub Copou. 


Despre IRIS
Iris este cea mai cunoscută formaţie de rock din România, fondată în 1977, la Bucureşti. Din prima componenţă au făcut parte Nuţu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). Formaţia a trecut prin numeroase schimbări de formulă, formula actuală (din 1986) a formaţiei incluzandu-i pe Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bas), Cristian Minculescu (voce) şi Relu Marin (clape).
Peste 20 de albume, 2 dvd-uri, zeci de single-uri şi premii – acestea sunt cifrele care caracterizează cel mai bine cariera trupei.

În iulie 2007, formaţia a cântat în deschiderea concertului Rolling Stones, iar pe 5 octombrie in acelasi an a sarbatorit 30 de ani de existenţă, printr-un concert extraordinar pe Aeroportul Băneasa, ocazie cu care au lansat un dublu CD, intitulat Cei ce vor fi, care a si primit de altfel Discul de platina.
Pe 8 octombrie 2009 , formaţia a susţinut la Sala Polivalentă din Bucureşti primul mare concert după operaţia de transplant de ficat suferită de Cristi Minculescu. Biletele s-au epuizat cu mult înainte de data concertului, în sală fiind prezenţi peste 7000 de fani.
Cu ocazia acestui spectacol a fost lansată şi “Integrala Iris”, un boxset cuprinzând toată discografia trupei, în ambalaj nou şi remasterizată, inclusiv primele 5 albume din istoria trupei lansate doar pe vinil, care acum se gasesc in magazine si pe suport CD.
Anul 2010 a fost si el un an bun pentru Iris, ei lansand dvd-ul “Iris – Aeterna. Daruind vei dobandi” din concertul din 8 octombrie 2009.

Despre ASJ
Asociaţia Studenţilor Jurnalişti din Iaşi (ASJ) este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, care are ca scop susţinerea intereselor socio-profesionale ale studenţilor de la Departamentul de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Iaşi. De asemenea, ASJ promovează activităţile ştiinţifice, culturale si publicistice ale studenţilor ieşeni şi doreşte consolidarea relaţiilor cu mediile universitare din străinătate.
Din 2006 de când s-a înfiinţat ASJ a organizat peste 30 de proiecte pe diverse teme şi categorii, unele cu impact naţional, ceea ce face sa fie una dintre cele mai active organizaţii din România.



Parteneri: Primăria Municipiului Iaşi şi Master Pub Copou
Sponsori: Alfa Group Design si Messina Trading
Un eveniment susţinut de: România Liberă, TVR Iaşi şi Impact FM
Parteneri media: TELEM, Radio Iasi, Radio Hit, Radio Vox T, Ziarul de Iaşi, Iasifun.ro, Şapte seri, altiasi.ro, inoras.ro, studentul.info


Persoană de contact:
Andrei Giurgia,
Preşedinte ASJ
giurgia_andrei@yahoo.com
0741.438.520

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu