Concurs: Câștigă două bilete la concert

Arată-ne că ești fan Iris și poți câștiga prin tragere la sorți o invitație de două persoane la concert pentru tine și prietenul/a tău/ta.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii  printr-un comentariu cu numele întreg, în care să ne zici ce ai face ca să intri la concertul de lansare al albumului 12 PORȚI.

Extragerea va fi filmată iar câștigătorul va fi anunțat luni, 22 noiembrie. Premiul va fi acordat pe baza cărții de identitate.

Succes!

23 de comentarii:

  1. SUPER FORMATIE! CA SA INTRU LA CONCERTUL DE LANSARE AL ALBUULUI 12 PORTI VOI CUMPARA BILET; INSA NU M-AS SUPARA DACA VOI CISTIGA INVITATIA DE DOUA PERSOANE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce as face sa intru la concertul lor? Logic ca as, si voi cumpara bilet. Insa, daca ar trebui si altceva, as face destule lucruri nebunesti. Doar sunt Iris.

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea scrie chiar pe blogul meu personal + atasez o poza cu IRIS. Remember concert Costinesti, 1 mai 2006, alaturi de gasca studentilor jurnalisti - "Razna" #Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emilian Lupu.
    Ca sa intru la concertul Iris, as lega cateva baloane cu heliu de diferite culori cu numele Iris, si i-as da drumul sa zbaore pana in inaltimi...

    RăspundețiȘtergere
  5. As putea sa o sabotez pe Lavinia doar pentru a-i fura biletele:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dak as vrea sa intru la concertul IRIS,,,ce as face oare ?... aaa m-as duce in fata cladirii unde se sustine concertul si as ridica un cort si in jurul lui as pune 12 porti cu emblema I.r.i.s :d

    RăspundețiȘtergere
  7. ”Dak as vrea sa intru la concertul IRIS,,,ce as face oare ?... aaa m-as duce in fata cladirii unde se sustine concertul si as ridica un cort si in jurul lui as pune 12 porti cu emblema I.r.i.s :d”

    Nu este de ajuns!
    Glumim :)
    Scrie si un nume ca sa te inscriem in concurs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru a intra la concert as da o sticla de vodka drept "spaga" si as defila cu un tricou IRIS pe care sa scrie "Sunteti IRIS, tineri ca si noi".

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiriac George
    ok, se rezolva, te bagam prin spate, vodca sa fie de 40 de grade + :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ii astept pe IRISI si pe Cristi Minculescu de anul trecut, de cand era programat concertul lor la Iasi. Si tocmai cand vroiam sa imi cumpar bilet, au anuntat ca are Cristi Minculescu probleme de sanatate si ...speram ca totul sa fie bine si uite ca a dat Domnul si a fost.
    Ce as face? pai imi cumpar bilet, cred ca asta e cel mai important pentru un fan: sa cumpere bilet si sa cumpere albumul in loc sa il pirateze de pe net.
    Trebuie sa recunosc ca as fi fost mai incantata daca se desfasura concertul intr-o sala mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. pai :
    1 ma inscriu la toare concursurile de genu ....:)
    2 caut pe cineva care are bile si ma poate aj :D
    3 vin cu o zii inainte in master si ma ascunde pe acolo
    Si daca nu merg primele trei , si mereu nu merg ,imi cumpar bile ... oricum se merita...

    RăspundețiȘtergere
  12. Laura Ciobanu
    da, ar fi fost super sa poate veni cat mai multi fani Iris!

    Alin Balan
    sa iti iei si mancare ca sa rezisti o zi ascuns :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce as face ca să intru la concertul de lansare al albumului 12 PORTI?

    As desena formatia Iris si as vinde desenul unui fan si mai inrait ca mine ca sa fac rost de bani. :P

    Roxana Antochi

    RăspundețiȘtergere
  14. Craciun Stefan-Daniel15 noiembrie 2010 la 12:27

    Ca sa intru la concert as fura planurile cladirii si as sapa un tunel din fata caminului meu pana in interior...ar lua mult timp, dar daca vrei sa te joci de-a Prison Break si sa vezi un concert extraordinar trebuie sa suferi

    RăspundețiȘtergere
  15. @Stefan-Daniel
    o ”suferinta” care merita!

    RăspundețiȘtergere
  16. vin cu un camion de irisi si irisisti, opresc in fata clubului si anunt portarul ca am venit la concert la Iris, sa ne deschida portile ca sa intram cu tonele de flori. pana vin baietii, cantam: Iris, Iris, steaua mea, vei veni de undeva! iar la momentul oportun urlam tare: IRIS, suntem aici doar pentru VOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Tolocan Alexandra Luise16 noiembrie 2010 la 15:49

    Ca sa intru la concert m-as deghiza in femeia de servici de la Master pub si as face curat o zi intreaga doar ca sa vad concertul :)

    RăspundețiȘtergere
  18. ce as face?...

    as face tot ce ar face cei care au scris inaintea mea pe blog, si tot ce ar face cei care vor scrie de acum incolo + tot ceea ce nimeni inca nu si-a imaginat si nu o sa isi imagineze! :>

    serios acum, as face orice ar fi nevoie pentru biletele alea doua... ei bine, in anumite limite totusi! :P

    respect, Iris! \m/

    RăspundețiȘtergere
  19. Presupun, ca nu fiecare student isi poate permite sa dea 25 de lei pentru un bilet. Cum zicea si cineva mai sus Master Pub, nu este destul de mare pentru toti. Asadar, ASJ, s-ar putea gandi la o idee care sa-i faca pe toti multumiti. Lasand concursul, unde sunt oferite 2 bilete, nu suntem la emisiunea lui Virgil "Copii spun lucruri trasnite!", puteati sa gasiti alt concurs.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu poti multumi pe toate lumea. Insa nu iti intelegem nemultumirea.
    Am gasit acest concurs tocmai pentru a nu fi ca celelalte, sa te inscrii pur si simplu sau sa raspunzi la o intrebare, ci sa fie mai amuzant si cat mai atractiv. Dupa cum vezi raspunsurile sunt din cele mai nastrusnice.
    Iar cand vom anunta castigatorul si raspunsul lui ca ar sapa tuneluri sau s-ar ascunde in Master Pub Copou ar starni mai multe zambete decat un simplu castigator, credem noi.
    Te asteptam si pe tine sa te inscrii la concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. ca artist trebuie sa fii platit si de aceea aceasta este conceptia celor de la Iris :muncesti ca sa fii platit!si e okay .
    tu sa fii artist ,nu ti-ar conveni sa canti gratis.
    !!!IRIS RUUUULZ!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru a intra la concert, as putea sa port vestimentatia unei fete :) si sa mai aduc vreo 3..4 nebuni care sa faca acelasi lucru ca mine :).

    RăspundețiȘtergere